Kedves szépűlni vágyó érdeklődőink, vendégeink!

Néhány mondattal bemutatnánk a Trend Szépségszalont bár úgy gondoljuk kellemesebb megtapasztalni, mint rólunk olvasni 🙂

2005 szeptember 5-én ú testvéremmel közösen úgy döntöttünk, hogy megvalósítjuk az álmunkat, megnyitjuk Pesterzsébet Trend szépségszalont. Ennek már több mint 10éve és a  legfantasztikusabb érzés minden nap úgy dolgozni, hogy elfelejtük azt, hogy ez munka, hiszen nekünk ez az életünk!

Azt szeretnénk, hogy minden kedves vendégünk kellemesen érezze magát szalonunkban, és önfeledten kikapcsolodhasson és elégedetten távozzon. Nálunk minden megtalálható ami a szépségiparban elképzelhető. 

Különleges szolgáltatásunk, hogy a hajvágás vagy szárítás, előtt egy kellemes ellazító fejmaszírozással, kezdünk. Ezért természetesen nem számítunk fel plusz költségeket, nálunk ez teljesen ingyenes

 

Termékeink szolgáltatásaink

Kozmetikusunk napra készen a legújabb arcápolások és különleges testkezelésekkel vár mindenkit.
Alap kozmetikai szolgáltatásaink: különböző gyanták,  arckezelések, maszírozások, Mikrodermabrázió, kollagén indukciós terápia mezopen-nel, lávakő masszázs, sminktetóválás, alkalmi  és nappali smink készítése.

Körműsünk a legújabb trendekkel, technikákkal, és a legjobb minőségű anyagokkal vár mindenkit szeretettel.

Pedikür: Gyógy és esztétikai lábkezeléssel és szépitkezéssel, legújabb színekkel és festéstechnikàkkal várok mindenkit Férfiakat és Hölgyeket egyarànt télen és nyáron. Minden kedves vendégem láb ápolását egy 15 perces lábmaszázzsal zárom.

Fodrászatunk terén rendszeres továbbképzéseken veszünk részt, a legújabb legmodernebb technikák, anyagok várják a szépülni vágyokat.

Szalonunk Pesterzsébeten található a Baross utca 5/a szám alatt, tömegközlekedéssel, és gépkocsival is könnyen megközelíthető, egyszerű parkolás díj mentesen.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a vendégeink mindig  elégedetten távozzanak tőlünk!

Sepicális termékeink

Különböző márkákkal találkozhattok nálunk, hiszen sok éves tapasztalattal, szaktudással segítünk kiválasztani a hajtípusoknak megfelelő termékeket, ezeket a termékeket kedvezményesen megvásárolhatjátok szalonunkban. 

Elrontott hajak, frizurák

Sokszor találkozunk eltontott frizurákkal és kétségbeesett vendégekkel, akiknek segítettünk helyrehozni az elrontott frizuráját. Referenciáink között találkozhattok olyan munkáinkkal amelyeket  büszkén mutatunk meg nektek, szakmai hátterünk sok sok éves tapasztalatot mutat meg.